Huisregels

  1. U dient u sieraden af te doen, doch te vergeten. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van u goederen.
  2. Reinig uw gezicht met de aangewezen reinigingsmiddel. In veel dagcrèmes zit factor 15, dit houd de bevordering van het bruinen tegen.
  3. Zorg voor een goede verzorgende crème tijdens het zonnen, zodat uw huid geen vocht verliest. Gebruik geen zonnecrème met beschermingsfactor. Crème naderhand heeft minder effect, omdat u het vocht dan al bent verloren! Meer info aan de balie.
  4. Wilt u zo vriendelijk zijn om geen (eigen) crème of spuitflessen mee te nemen onder de zonnebank, daar wij sommige producten moeilijk van de acrylplaten af krijgen.
  5. Gebruik geen deodorant of parfum kort voor het zonnen, dit kan vlekken geven op de huid.
  6. Het is aan te raden lenzen uit te doen voor het zonnen en uw ogen te beschermen door ze goed gesloten te houden en/of gebruik te maken van speciale oogdopjes.
  7. Bij gebruik van medicatie raden wij altijd aan uw arts raad te plegen. Medicijnen kunnen bijwerkingen geven in combinatie met UV licht. Dit geld ook voor mensen zonder medicijnen; krijgt u ongewenste reacties die niet snel verdwijnen, raadpleeg dan altijd uw huisarts. Bij gebruik van Antibiotica is zonnen bij ons VERBODEN.
  8. Bij diefstal/vermissing wordt altijd de politie ingeschakeld.

WAARSCHUWING: UV straling kan schade aan ogen en huid veroorzaken zoals huidveroudering en uiteindelijk huidkanker. Raadpleeg de verhuurder/beheerder/ studiopersoneel/etc. voor verdere informatie. Draag de verstrekte beschermingsbril. Bepaalde medicijnen en cosmetica kunnen de gevoeligheid voor UV vergroten.

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar!

Zonnestudio Borne is gevestigd aan de rand van het stadscentrum en is elke dag van de week geopend! Reserveren is mogelijk.

De koffie staat klaar

De koffie staat klaar!

Wij nodigen u van harte uit om onze prachtige zonnestudio eens te komen bezoeken. Gratis parkeren voor de deur!

Hygiëne

Hygiëne

Hygiëne staat bij Zonnestudio Borne zeer hoog in vaandel. Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik intensief gereinigd.