Tanden Bleken

Nieuw bij Zonnestudio Borne: Tanden Bleken by Adore Your Smile

Een stralende look is meer dan alleen uiterlijk. Meer dan alleen je dagelijkse beautyritueel. Bij Zonnestudio Borne zijn we ons daar heel bewust van. Daarom bieden we graag beauty- en verzorgingsproducten aan, waar jij je mooi van voelt. Gezond, stralend en mooi van binnenuit. Producten die passen bij jouw innerlijke én uiterlijke schoonheid.

Adore Your Smile is de nieuwkomer op het gebied van tandbleken. Het werkt veilig, makkelijk, supersnel en vooral: het geeft je geweldige resultaten! Een schitterende, stralende, sprankelende glimlach in no time.

Door verschillende factoren veranderen je tanden mettertijd van kleur. Factoren zoals roken of het drinken van koffie, thee of wijn. Deze verkleuringen kunnen makkelijk worden verwijderd met de juiste technieken. We gebruiken geen fluoride of peroxiden. Hoewel peroxide zeer effectief is in het bleken van de tanden beschadigt het ook het tandglazuur, waardoor de tanden kwetsbaarder worden en gevoeliger voor verkleuringen. In plaats daarvan gebruiken we een wetenschappelijke mix van natuurlijke ingrediënten zoals natrium bicarbonaat om op een veilige maar zeer effectieve manier die stralende, witte, sprankelende glimlach te creëren, zonder je tanden te beschadigen. Nu voor maar € 39,95 i.p.v. € 49,95.

Voor meer info of om een afspraak te maken;

Zonnestudio Borne
Grotestraat 141
7622 GD Borne, Overijssel
Tel: 074-8200344
info@zonnestudioborne.nl

Openingstijden:
Ma t/m vrij 10:00 uur tot 21:00 uur
Za en zo 10:00 uur tot 19:00 uur

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar!

Zonnestudio Borne is gevestigd aan de rand van het stadscentrum en is elke dag van de week geopend! Reserveren is mogelijk.

De koffie staat klaar

De koffie staat klaar!

Wij nodigen u van harte uit om onze prachtige zonnestudio eens te komen bezoeken. Gratis parkeren voor de deur!

Hygiëne

Hygiëne

Hygiëne staat bij Zonnestudio Borne zeer hoog in vaandel. Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik intensief gereinigd.