Welkom bij Zonnestudio Borne!

Yes! We zijn weer open!

☀️ Tot snel team Zonnestudio Borne ☀️

Welkom bij Zonnestudio Borne, de beste zonnestudio in de omgeving!
Werk op een veilige en hygiënische manier aan een prachtige tan! Wij zetten ons in om je een hoogwaardige service te bieden en zorgen bij alles wat we doen voor jouw veiligheid en hygiëne. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers zullen er altijd voor zorgen dat jij de beste ervaring hebt in onze studio.

Met onze Ergoline machines bieden wij de beste zonnebank ervaring in town, ontworpen voor een perfecte tan die ook veilig is voor je gezondheid. Naast het genieten van een mooie tan, kun je bij Zonnestudio Borne ook terecht om je tanden te bleken voor de perfecte glimlach!

Kom vandaag nog langs en ervaar het verschil dat Zonnestudio Borne kan maken!

Ervaar onze Ergoline zonnebanken voor de perfecte tan!
Laat je lichaam en geest ontspannen door een rustgevende tan sessie met onze Ergoline zonnebanken. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Bij Zonnestudio Borne staan veiligheid en hygiëne voorop. Onze apparatuur voldoet dan ook aan de
hoogste kwaliteitsnormen. Al onze zonnebanken hebben specifieke eigenschappen, zodat we onze zonaanbidders maximale bescherming kunnen bieden.
Geniet van een intens bruine teint. Met de nieuwste technologie is onze gezichtsbruiner aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners. Ervaar de ultieme comfort die onze zonnebanken bieden met 3D sound systemen en kom vandaag nog langs!

Begin de dag met een stalende lach!
Bij Zonnestudio Borne kun je ook terecht voor een witte glimlach. Wij vinden het belangrijk dat al onze behandelingen veilig zijn voor onze gasten. Bij het bleken van de tanden maken wij hierdoor gebruik van natuurlijke ingrediënten. Op deze manier worden je tanden niet beschadigd door harde ingrediënten en kun je met alle rust en vertrouwen genieten van een witte lach! Kom langs in onze studio en ervaar de geweldige tandbleek behandelingen van Adore Your Smile vandaag!

Zonnestudio Borne is aangesloten bij de Stichting Verantwoord Zonnen (SVZ).

(Let op! U mag maximaal 30 minuten per dag onder de zonnebank)