Zonnebank Almelo

Welkom bij Zonnestudio Borne: dé plek voor een mooie en gezonde bruine tint! Bij onze Zonnestudio begrijpen we dat het vinden van de juiste zonnebank Almelo niet altijd even gemakkelijk is. Daarom hebben we een assortiment van de beste zonnebanken van topkwaliteit samengesteld, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw huidtype en gewenste resultaat. Op zoek naar een zonnebank Almelo sessie? Borne ligt op een steenworp afstand en je zult genieten van de resultaten die je bij ons boekt.

 

Zonnebank Almelo

Ergoline 700

10 minuten
€ 10,-
15 minuten
€ 11,-
20 minuten
€ 12,-

Ergoline 900

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 12,-
20 minuten
€ 13,-

Ergoline 1100-s

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 13,-
20 minuten
€ 14,-

Ergoline 1400

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 13,-
20 minuten
€ 14,-

Prestige Fusion

10 minuten
€ 14,-
15 minuten
€ 15,-
20 minuten
€ 16,-

Onze zonnebanken van topkwaliteit

Onze zonnebanken zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar we hebben ook gezorgd voor een comfortabele en ontspannende omgeving. Onze studio is schoon en goed onderhouden, en we hebben ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes is geregeld om jouw zonnebankervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Geen fijne Ergoline zonnebank in Almelo? Wij heten je graag welkom!

Een breed scala aan zonnebankdiensten en -pakketten

Wij bieden een breed scala aan zonnebankdiensten en -pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige zonnebanksessie of je wilt profiteren van onze voordelige abonnementen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Onze professionele medewerkers zijn er om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het juiste pakket dat bij jouw wensen past.

Professioneel advies en begeleiding

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen je professioneel advies geven over welke zonnebank Almelo geschikt is voor jouw huidtype. Ze zullen je indien gewenst ook begeleiden tijdens je sessie, zodat je het maximale resultaat behaalt zonder je huid te beschadigen.

Voordelige abonnementen en eenmalige sessies

Bij Zonnestudio Borne bieden we voordelige abonnementen aan voor frequente zonnebankbezoekers. Maar ook voor een eenmalige sessie ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat wij zelfs de Prestige Fusion zonnebank voor jou ter beschikking hebben? Dit is een primeur waar we trots op zijn. Een zonnebank Almelo, zonnebankstudio Hengelo of zonnebankstudio Enschede heeft dit fantastische exemplaar niet tot de beschikking. Geniet onder de Prestige Fusion bij ons!

Boek vandaag nog jouw zonnebanksessie of pakket!

Als je op zoek bent naar de beste zonnebank Almelo, hoef je niet verder te zoeken. Bij Zonnestudio Borne ben je aan het juiste adres voor een mooie en gezonde teint. Neem vandaag nog contact met ons op om zonnebank Almelo te boeken of om meer informatie te krijgen over onze zonnebankdiensten en -pakketten. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen.

Onze diensten omvatten:

  • Hoge kwaliteit zonnebanken van topmerken
  • Een schone en ontspannen studio-omgeving
  • Breed scala aan zonnebankdiensten en -pakketten
  • Professioneel advies en begeleiding
  • Voordelige abonnementen en eenmalige sessies
  • Klantvriendelijke service en ondersteuning

Boek vandaag nog jouw zonnebank Almelo sessie of pakket bij onze Zonnestudio Borne en geniet van een stralende en gezonde teint!

 

Contactgegevens

Zonnestudio Borne
Grotestraat 141
7622 GD Borne, Overijssel

Tel: 074-8200344
Mail: info@zonnestudioborne.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
10:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:00 – 20:00 uur
Zondag
12:00 – 17:00 uur