Zonnebank Borne

Welkom bij Zonnestudio Borne – dé plek waar je kunt genieten van een prachtig bruine kleur! Onze studio is gevestigd in het hart van Borne en we bieden de meest geavanceerde zonnebanken aan in de regio. Met onze hoogwaardige Ergoline zonnebanken zorgen we voor de meest effectieve zonnebanksessies. Bij Zonnebank Borne krijg je niet alleen een gezonde en mooie kleur, maar ook een gevoel van ontspanning en rust.

Zonnebank Almelo
Zonnebank Borne

Ergoline 700

10 minuten
€ 10,-
15 minuten
€ 11,-
20 minuten
€ 12,-

Ergoline 900

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 12,-
20 minuten
€ 13,-

Ergoline 1100-s

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 13,-
20 minuten
€ 14,-

Ergoline 1400

10 minuten
€ 12,-
15 minuten
€ 13,-
20 minuten
€ 14,-

Prestige Fusion

10 minuten
€ 14,-
15 minuten
€ 15,-
20 minuten
€ 16,-

Zonnebank Borne: Dé manier om een mooie kleur te krijgen

Bij Zonnebank Borne geloven we in de kracht van de zon. Daarom bieden we onze klanten de beste zonnebanken aan die beschikbaar zijn in de markt. Met onze zonnebanken krijg je een prachtige kleur, zonder je huid te beschadigen, mits je de juiste verzorging gebruikt. Onze zonnebanken worden dagelijks gereinigd en onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een schone en hygiënische omgeving.

Prestige Fusion zonnebank: Uniek in Twente

Als enige zonnestudio in Twente bieden wij de Prestige Fusion zonnebank aan. Deze zonnebank is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en biedt het beste van het beste op het gebied van zonnebanken. Met deze zonnebank bereik je snel het gewenste resultaat en geniet je van een optimale zonnebanksessie.

Bonus: Krijg mooie kortingen op de prijs van de zonnebanksessie

Bij Zonnebank Borne kun je gebruik maken van onze bonuskaart. Hiermee krijg je mooie kortingen op de prijs van de zonnebanksessie. Zo kun je voordelig genieten van onze diensten en hou je geld over voor andere leuke dingen.

Crèmes voor onder de zonnebank

Om je huid goed te verzorgen tijdens het zonnen, verkopen wij verschillende crèmes voor onder de zonnebank. Deze crèmes zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te hydrateren tijdens het zonnen. Zo geniet je niet alleen van een gezonde gloed, maar ook van een gezonde huid.

Tanden bleken bij Zonnestudio Borne

Naast zonnebanken bieden we ook de mogelijkheid tanden bleken aan. Zo kun je niet alleen genieten van een gezonde gloed, maar ook van een stralende glimlach. Onze ervaren tandenbleekspecialisten helpen je graag verder.

Bezoek Zonnebank Borne vandaag nog

Wil je ook genieten van een prachtige kleur? Bezoek dan Zonnestudio Borne vandaag nog en ervaar zelf onze hoogwaardige zonnebanken. We helpen je graag om het gewenste resultaat te bereiken en staan altijd voor je klaar. Zonnebank Borne – daarvoor moet je bij ons zijn!

Contactgegevens

Zonnestudio Borne
Grotestraat 141
7622 GD Borne, Overijssel

Tel: 074-8200344
Mail: info@zonnestudioborne.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
10:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:00 – 20:00 uur
Zondag
12:00 – 17:00 uur